EML Mekano AB

Gävleborgs län

Information

EML Mekano AB är ett av många företag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som EML Mekano AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EML Mekano AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-10.

EML Mekano AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-01-11. Men sedan 2006-02-10 så har EML Mekano AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gävlev. 70, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EML Mekano AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-254007.

Sandviken arbetar för att företag som EML Mekano AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EML Mekano AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning och reparation av maskiner inom miljö-och städområderna, tillverkning och försäljning av låskonstruktioner samt föräljning av motorcyklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EML Mekano AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EML Mekano AB och det är följande personer, Leppäkorpi, Bo Martin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Carl Martin Simon som är född 1989 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EML Mekano AB är 556696-0851.