JT Fastighetsservice AB

Gävleborgs län

Information

JT Fastighetsservice AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som JT Fastighetsservice AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JT Fastighetsservice AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-03.

JT Fastighetsservice AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-04-06. Men sedan 2006-06-03 så har JT Fastighetsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fiskängsv. 10, 811 32, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JT Fastighetsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-214519.

Sandviken arbetar för att bolag som JT Fastighetsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JT Fastighetsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva fastighetsservice och snöröjning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JT Fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JT Fastighetsservice AB och det är följande personer, Tillanen, Juhani Antero som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holter, Helge Olav som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillanen, Jouni Esa Kalervo som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernström, Birgitta Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för JT Fastighetsservice AB är 556701-5499.