Gysinge Färg AB

Gävleborgs län

Information

Gysinge Färg AB är ett företag som finns i Sandviken. I Gysinge Färg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gudmundsson, Nils Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Höök, Berit Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Dackell, Karl Ola som är född 1949 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gysinge Färg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gysinge Färg AB på telefon 0291-21100.

Bolaget ska tillverka och försälja färg och andra måleriprodukter, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gysinge Färg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gysinge Färg AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gysinge Färg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-11 och Gysinge Färg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gysinge Färg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gysinge Färg AB har 556702-2230 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.