Lövbacken Industri AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av travvagnar, träningsredskap för travsport samt legotillverkning och svetsarbeten till företrädesvis metallindustrin och byggbranschen samt äga och förvalta fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lövbacken Industri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Lövbacken Industri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2006-05-09 så skapades Lövbacken Industri AB och verksamheten är har F-skattsedel Lövbacken Industri AB har haft det sedan 2006-06-15.

Lövbacken Industri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-15

556703-6313 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Lövbacken Industri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Lövbacken Industri AB så går det att nå dem via telefon på 026-270008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lövbacken Industri AB är Othzén, Lars Markus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Wolf Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Nils Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .