Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-06-08 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2006-05-19 så har Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-06-08 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Svarvarg. 26, 811 36, Sandviken. Vi ni istället prata med Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag så kan ni göra det på 026-276060.

Bolaget skall tillverka och försälja alla slags byggnadstillbehör i trä samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Per Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Myrefors, Patrik Olof Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Leif Gustaf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Johansson & Myrefors Snickeri Aktiebolag har 556704-4051 som sitt organisationsnummer.