Sandviken Zoo AB

Gävleborgs län

Information

Sandviken Zoo AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Sandviken Zoo AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sandviken Zoo AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-02-08.

Sandviken Zoo AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-06-14. Men sedan 2007-02-22 så har Sandviken Zoo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hyttg. 31, 811 39, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sandviken Zoo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-251700.

Sandviken arbetar för att bolag som Sandviken Zoo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sandviken Zoo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva handel med djur, foder och tillbehör inom hemdjursbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sandviken Zoo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sandviken Zoo AB och det är följande personer, Rogefors, Caroline Elisabeth som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Johan som är född 1977 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sandviken Zoo AB är 556705-6048.