Liljeblad International Consulting AB

Gävleborgs län

Information

Liljeblad International Consulting AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Liljeblad International Consulting AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Liljeblad International Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Liljeblad International Consulting AB har haft sedan 2006-06-29. Liljeblad International Consulting AB har funnits sedan och 2006-06-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Liljeblad International Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsg. 57, 811 36, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-248271.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Liljeblad International Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Liljeblad International Consulting AB har idag 556705-6345 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Liljeblad International Consulting AB

Bolaget ska sälja konsulttjänster inom affärsutveckling, organisationsutveckling, försäljning, marknadsföring och teknikutveckling, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Liljeblad International Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljeblad, Lars Einar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeblad, Siv Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .