Svenska Lindningsmaterial AB

Gävleborgs län

Information

Svenska Lindningsmaterial AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Svenska Lindningsmaterial AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Lindningsmaterial AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svenska Lindningsmaterial AB har haft sedan 2006-08-01. Svenska Lindningsmaterial AB har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Lindningsmaterial AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mossv. 75, 811 32, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2055326.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svenska Lindningsmaterial AB Privat, ej börsnoterat.

Svenska Lindningsmaterial AB har idag 556705-6378 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Svenska Lindningsmaterial AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att tillverka och försälja lindningsmaterial för elektriska lindningar i generatorer och motorer och därmed förenlig verksamhet.

I Svenska Lindningsmaterial AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wohlferdt, Mats Evert Leonard som är född 1949 och har titeln VD, Wohlferdt, Mats Evert Leonard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillström, Lena Christina Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillström, Karl Leonard Andreas som är född 1990 och har titeln Suppleant, Gillström, Mats Olof Marcus som är född 1987 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln RevisorSanrev AB som är född och har titeln Revisor, .