Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer inom miljö-, energi- och byggbranschen, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt med respektive område förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2006-08-25 så skapades Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag har haft det sedan 2006-09-07.

Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-09-07

556709-5467 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2611545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Creativ energi och miljö i Sandviken Aktiebolag är Östlund, Jan Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bratberg, Knut Jonny som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Morell Östlund, Eva Anne-Marie V som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nordström, Anna Sylvia Sofie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.