SFPRO i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och SFPRO i Sandviken AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SFPRO i Sandviken AB är ett av dem. Statusen för SFPRO i Sandviken AB är att Bolaget är aktivt.

SFPRO i Sandviken AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-08-31. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SFPRO i Sandviken AB ska trivas.

SFPRO i Sandviken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva import, försäljning och uthyrning av motordrivna tävlings- och lekfordon, byggnadsmaterial, fritidsprodukter, trädgårdsartiklar, kläder och elektronikprodukter inom ljud och bild, bolaget ska även äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SFPRO i Sandviken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-14.

Idag är SFPRO i Sandviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med SFPRO i Sandviken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SFPRO i Sandviken AB är Ferm, Bernt Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Janet Maria Veronica som är född 1977 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

SFPRO i Sandviken AB har 556710-1414 som sitt organisationsnummer.