COPERAN Service AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska driva servicestation för försäljning av drivmedel, biltillbehör, livsmedel och kioskvaror. Uthyrning av fordon. Biltvätt, lackrekonditionering och hjulbyten.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för COPERAN Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är COPERAN Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2006-10-12 så skapades COPERAN Service AB och bolaget är har F-skattsedel COPERAN Service AB har haft det sedan 2006-10-19.

COPERAN Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-02

556712-7476 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är COPERAN Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med COPERAN Service AB så går det att nå dem via telefon på 026-270550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom COPERAN Service AB är Grönberg, Olov Conny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grönberg Hegnell, Ann-Christin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Per-Ola som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .