Gästrike Lack AB

Gävleborgs län

Information

556715-2946 är organisationsnummer för bolaget Gästrike Lack AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gästrike Lack AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Gästrike Lack AB finns i.

Gästrike Lack AB har varit registrerat sedan 2006-11-13 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gästrike Lack AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-11.

Gästrike Lack AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gästrike Lack AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Gästrike Lack AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6435110 eller genom brev på följande adress:
Dunderbacken 1, 811 93, Sandviken

Bolaget skall bedriva ytbehandlingar på fordon samt konstruktioner och reparationer av fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gästrike Lack AB och det är Johansson, Wolf Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malm, Nils Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Othzén, Lars Markus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,