Gym & Sportcafé Årsunda AB

Gävleborgs län

Information

Gym & Sportcafé Årsunda AB är en verksamhet som finns i Sandviken. I Gym & Sportcafé Årsunda AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Carita Veronica som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernhardsson, Sofia Magdalena som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderblom, Eva Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gym & Sportcafé Årsunda AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gym & Sportcafé Årsunda AB på telefon 026-295070.

Bolaget skall bedriva gym och sportcafé innefattande gym, solarium, golfsimulator, uthyrning av lokal för hälsoutvecklande aktiviteter samt café med försäljning av enklare förtäring och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer att äga och förvalta fastighet. Bolaget skall även bedriva försäljning av konfektion och profilkläder samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta värdepapper.

Idag är Gym & Sportcafé Årsunda AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gym & Sportcafé Årsunda AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gym & Sportcafé Årsunda AB innehar ej F-skattsedel och Gym & Sportcafé Årsunda AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gym & Sportcafé Årsunda AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Gym & Sportcafé Årsunda AB har 556716-9437 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Gävleborgs län.