Sundvik Consulting AB

Gävleborgs län

Information

556718-0939 är organisationsnummer för företaget Sundvik Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundvik Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Sundvik Consulting AB finns i.

Sundvik Consulting AB har varit registrerat sedan 2006-12-19 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundvik Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

Sundvik Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sundvik Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sundvik Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5800893 eller genom brev på följande adress:
Eng. 44, 811 52, Sandviken

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom projektledning, management och mentorskap. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundvik Consulting AB och det är Sundvik, Jens Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundvik, Christina Ingegerd Erica som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,