Kagab Sverige AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av maskiner och verktyg inom lantbruk och fordonsindustrin, energiförsörjning, tryckluft och liknande samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kagab Sverige AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Kagab Sverige AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2006-12-19 så skapades Kagab Sverige AB och bolaget är har F-skattsedel Kagab Sverige AB har haft det sedan 2007-02-01.

Kagab Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-01

556718-0954 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Kagab Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kagab Sverige AB så går det att nå dem via telefon på 0290-779000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kagab Sverige AB är Gruvman, Karl Anders som är född 1973 och har titeln VD, Gruvman, Karl Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gruvman, Sylvia Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .