Wigas AB (Okq8 Storvik)

Gävleborgs län

Information

Wigas AB (Okq8 Storvik) hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Wigas AB (Okq8 Storvik) finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wigas AB (Okq8 Storvik) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Wigas AB (Okq8 Storvik) har haft sedan 2007-01-18. Wigas AB (Okq8 Storvik) har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wigas AB (Okq8 Storvik) så kan ni göra det genom att skicka er post till Landsv. 40, 812 30, Storvik men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-31835.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Wigas AB (Okq8 Storvik) Privat, ej börsnoterat.

Wigas AB (Okq8 Storvik) har idag 556718-8189 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Wigas AB (Okq8 Storvik)

Bolaget ska bedriva försäljning av drivmedel, bedriva fordonsservice, uthyrning av släpvagnar, dagligvaruhandel samt därmed förenlig verksamhet.

I Wigas AB (Okq8 Storvik) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiberg, Anders Erik som är född 1969 och har titeln VD, Wiberg, Anders Erik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Caisa Kristina Margareta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor, .