Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi)

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2007-01-02 så skapades Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) och företaget är har F-skattsedel Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) har haft det sedan 2007-04-06.

Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556719-1605 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) så går det att nå dem via telefon på 026-249220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Storbutiken i Sandviken AB (Ica Maxi) är Rydberg, Kenth Claes-Göran som är född 1956 och har titeln VD, Rydberg, Kenth Claes-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Anni som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Erik Daniel som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.