Pub LeMans Bar & Cafe AB

Gävleborgs län

Information

Pub LeMans Bar & Cafe AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Pub LeMans Bar & Cafe AB finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pub LeMans Bar & Cafe AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Pub LeMans Bar & Cafe AB har haft sedan 2007-04-12. Pub LeMans Bar & Cafe AB har funnits sedan och 2007-04-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Pub LeMans Bar & Cafe AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Baldersplan 7, 811 31, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-272780.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Pub LeMans Bar & Cafe AB Privat, ej börsnoterat.

Pub LeMans Bar & Cafe AB har idag 556721-9760 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Pub LeMans Bar & Cafe AB

Bolaget skall bedriva restaurang-, pub- och nattklubbsverksamhet, äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

I Pub LeMans Bar & Cafe AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Afshari Rad, Shawn som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Johanna Maria Lovisa som är född 1976 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .