Gnistan HVB Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva behandlingshem samt stödboende med eftervård för ungdomar, samt därmed förenlig verksamhet. Behandlingshemmet ska uppfylla de krav som Socialstyrelsen, Länsstyrelsen, andra myndigheter och kommunala organ ställer eller kan komma att ställa på verksamheten.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gnistan HVB Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Gnistan HVB Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2007-01-26 så skapades Gnistan HVB Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Gnistan HVB Aktiebolag har haft det sedan 2007-05-24.

556722-0032 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Gnistan HVB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Gnistan HVB Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0291-21035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gnistan HVB Aktiebolag är Strandberg, Siv Annette som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wengrud, Maria Veronica som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Kurt Olov som är född 1962 och har titeln Suppleant, Strandberg, Karl Öivind som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, Jakobsson, Märta Anneli Camilla som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .