J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-09. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag ska trivas.

J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva golvläggning och golvslipning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5161683.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag är Hansson, Jens William som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Håkan Anders som är född 1939 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Leif Harald som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

J. Hanssons Golvslipning Aktiebolag har 556725-8370 som sitt organisationsnummer.