Burefjord Invest AB

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Burefjord Invest AB. Det finns flera verksamheter som liknar Burefjord Invest AB i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Burefjord Invest AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-28 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-04-04 så har Burefjord Invest AB varit registrerat och sedan 2007-04-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Burefjord Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Burefjord Invest AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvarnströmsv. 11, 811 92, Sandviken. Vi ni istället prata med Burefjord Invest AB så kan ni göra det på 026-215212.

Bolaget skall bedriva fotografering, filmproduktion, försäljning av fotografier och fototjänster, hästmassage, hästuppfödning, träning av hästar, handel med hästartiklar, handel med fritidsartiklar, handel med järnvaruartiklar, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Burefjord, Pär Thomas som är född 1971 och har titeln VD, Burefjord, Jeanette Lena Marie som är född 1970 och har titeln Vice VD, Burefjord, Pär Thomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Burefjord, Jeanette Lena Marie som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Clas Åke som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Hedberg, Lars Erik Martin som är född 1971 och har titeln SuppleantNoreng, Erik Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Norengs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Burefjord Invest AB har 556727-7206 som sitt organisationsnummer.