Dala Mast & Mobil Installationer AB

Gävleborgs län

Information

556728-0796 är organisationsnummer för verksamheten Dala Mast & Mobil Installationer AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dala Mast & Mobil Installationer AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Dala Mast & Mobil Installationer AB finns i.

Dala Mast & Mobil Installationer AB har varit registrerat sedan 2007-04-13 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dala Mast & Mobil Installationer AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

Dala Mast & Mobil Installationer AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dala Mast & Mobil Installationer AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dala Mast & Mobil Installationer AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3986986 eller genom brev på följande adress:
Getostv. 9, 811 38, Sandviken

Bolaget skall bedriva byggnation samt installation av mobila telekomanläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dala Mast & Mobil Installationer AB och det är Budai, Robert Thomas som är född 1959 och har titeln VD, Budai, Robert Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Örjan som är född 1973 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,