Tony Hellsing Schakt & Planering AB

Gävleborgs län

Information

Tony Hellsing Schakt & Planering AB är en verksamhet som finns i Sandviken. I Tony Hellsing Schakt & Planering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordenskiöld, Eva Margareta som är född 1946 och har titeln Likvidator, Ekedahl, Anders Hugo som är född 1953 och har titeln Revisor, Ekedahl Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tony Hellsing Schakt & Planering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tony Hellsing Schakt & Planering AB på telefon 0290-50230.

Bolaget skall bedriva markentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tony Hellsing Schakt & Planering AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tony Hellsing Schakt & Planering AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tony Hellsing Schakt & Planering AB innehar ej F-skattsedel och Tony Hellsing Schakt & Planering AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tony Hellsing Schakt & Planering AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Tony Hellsing Schakt & Planering AB har 556729-5125 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.