Carina & Sandras Restaurang AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Carina & Sandras Restaurang AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Carina & Sandras Restaurang AB är ett av dem. Statusen för Carina & Sandras Restaurang AB är att Bolaget är aktivt.

Carina & Sandras Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-05. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Carina & Sandras Restaurang AB ska trivas.

Carina & Sandras Restaurang AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carina & Sandras Restaurang AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Carina & Sandras Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Carina & Sandras Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4013036.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Carina & Sandras Restaurang AB är Heido, Hasib som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Carina & Sandras Restaurang AB har 556734-3453 som sitt organisationsnummer.