Gestrike Mantelskarvteknik AB

Gävleborgs län

Information

Gestrike Mantelskarvteknik AB är ett företag som finns i Sandviken. I Gestrike Mantelskarvteknik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göransson, Anders Sune Magnus som är född 1975 och har titeln VD, Göransson, Anders Sune Magnus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Anders Erik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Anders Tord som är född 1950 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gestrike Mantelskarvteknik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gestrike Mantelskarvteknik AB på telefon 073-5073047.

Föremålet för bolagets verksamhet är isolering av svetsskarvar på fjärrvärmerör och därtill hörande arbeten.

Idag är Gestrike Mantelskarvteknik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gestrike Mantelskarvteknik AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gestrike Mantelskarvteknik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-07-30 och Gestrike Mantelskarvteknik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-07-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gestrike Mantelskarvteknik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Gestrike Mantelskarvteknik AB har 556735-1191 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.