Färnebo Måleri AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Färnebo Måleri AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Färnebo Måleri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Färnebo Måleri AB är momsregistrerat sedan2007-10-25 och har organisationsnummer 556735-3585.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-2690692 alternativt besöka eller skicka post till Färnebo Måleri AB på följande adress Jonasesv. 19, 810 20, Österfärnebo.

Färnebo Måleri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2010-01-01.

I Färnebo Måleri AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Anna-Carin som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra måleri- och byggnadsarbeten samt kakelsättning, bedriva glasmästeri samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper jämte därmed förrenlig verksamhet.