Blomsterrum i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Blomsterrum i Sandviken AB är ett av många bolag som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som Blomsterrum i Sandviken AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Blomsterrum i Sandviken AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-11.

Blomsterrum i Sandviken AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-10-11. Men sedan 2008-01-11 så har Blomsterrum i Sandviken AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hyttg. 17, 811 30, Sandviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blomsterrum i Sandviken AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-270540.

Sandviken arbetar för att bolag som Blomsterrum i Sandviken AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Blomsterrum i Sandviken AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva handel med blommor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Blomsterrum i Sandviken AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blomsterrum i Sandviken AB och det är följande personer, Vikgren, Ingrid Irene Marie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broman, Birgitta Madelene som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikgren, Hans Mikael som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Blomsterrum i Sandviken AB är 556739-7848.