Äventyrarna Peppe & Tobbe AB

Gävleborgs län

Information

Äventyrarna Peppe & Tobbe AB är ett företag som finns i Sandviken. I Äventyrarna Peppe & Tobbe AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hägglund, Nils Torbjörn som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Ann Sofia som är född 1984 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Äventyrarna Peppe & Tobbe AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Äventyrarna Peppe & Tobbe AB på telefon 026-215300.

Bolaget ska bedriva äventyrsarrangemang och eventverksamhet samt sälja konsulttjänster inom nämnda områden, entreprenadverksamhet inom event, fritid, skogsbruk, bygg och mekaniska reparationer. Bolaget ska äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Äventyrarna Peppe & Tobbe AB av bolagstypen Aktiebolag.

Äventyrarna Peppe & Tobbe AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Äventyrarna Peppe & Tobbe AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-07 och Äventyrarna Peppe & Tobbe AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-02-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Äventyrarna Peppe & Tobbe AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Äventyrarna Peppe & Tobbe AB har 556744-6173 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.