J Landströms Bygg & Måleri AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns J Landströms Bygg & Måleri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. J Landströms Bygg & Måleri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

J Landströms Bygg & Måleri AB är momsregistrerat sedan2008-02-14 och har organisationsnummer 556745-0506.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5768683 alternativt besöka eller skicka post till J Landströms Bygg & Måleri AB på följande adress Svärdsjöv. 344, 812 94, Åshammar.

J Landströms Bygg & Måleri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-01-24.

I J Landströms Bygg & Måleri AB så sitter följande personer i styrelsen: , Landström, Jan Einar som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva byggnads- och måleriverksamhet, utföra skogstjänster, uthyrning av fastigheter, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.