Konditori Marangoni i Sandviken AB

Gävleborgs län

Information

Konditori Marangoni i Sandviken AB är en verksamhet som finns i Sandviken. I Konditori Marangoni i Sandviken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gälldin, Jimmy Andréas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Gälldin, Eva-Marie Ulrika som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Konditori Marangoni i Sandviken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Konditori Marangoni i Sandviken AB på telefon 026-256555.

Bolaget ska bedriva konditori, servering, bageritillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Konditori Marangoni i Sandviken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Konditori Marangoni i Sandviken AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Konditori Marangoni i Sandviken AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-21 och Konditori Marangoni i Sandviken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-02-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Konditori Marangoni i Sandviken AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Konditori Marangoni i Sandviken AB har 556748-1493 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.