Café Kungsfors och Prylbod

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Café Kungsfors och Prylbod är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Café Kungsfors och Prylbod är ett av dem. Statusen för Café Kungsfors och Prylbod är att Bolaget är aktivt.

Café Kungsfors och Prylbod är ett Enskild firma och skapades 2008-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Café Kungsfors och Prylbod ska trivas.

Café Kungsfors och Prylbod är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Café med försäljning utav kaffebröd. Prylboden med försäljning utav presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Café Kungsfors och Prylbod är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Café Kungsfors och Prylbod och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Café Kungsfors och Prylbod så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6045253.

.

De som är på något sätt har med Café Kungsfors och Prylbod är Fredriksson, Pia Ellen Margareta som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Café Kungsfors och Prylbod har 560113-XXXX som sitt organisationsnummer.