Per Wikströms Hovslageri

Gävleborgs län

Information

Per Wikströms Hovslageri hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Per Wikströms Hovslageri finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Per Wikströms Hovslageri tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Per Wikströms Hovslageri har haft sedan 2004-05-06. Per Wikströms Hovslageri har funnits sedan och 2004-06-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Per Wikströms Hovslageri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-276973.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Per Wikströms Hovslageri har idag 560320-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Per Wikströms Hovslageri

Hovslageri med inriktning av att sko hästar och försäljning av hästskor, broddar, sulor och av allt som innebär för hästskoning.

I Per Wikströms Hovslageri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wikström, Per Olov som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .