Gestrike Gräv & Last

Gävleborgs län

Information

560605-XXXX är organisationsnummer för företaget Gestrike Gräv & Last. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gestrike Gräv & Last är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Gestrike Gräv & Last finns i.

Gestrike Gräv & Last har varit registrerat sedan 1999-05-04 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gestrike Gräv & Last så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Gestrike Gräv & Last är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Gestrike Gräv & Last är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gestrike Gräv & Last så kan ni göra det på telefon genom 0290-37401 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadmaskinarbeten med lastbilar och last och grävmaskiner och därmed förenlig verksamhet. Adressen på rörelsen är Pl. 321

Det finns olika personer som har en koppling med Gestrike Gräv & Last och det är Broman, Ture Lennart som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,