SP El & vitvaru service

Gävleborgs län

Information

SP El & vitvaru service hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där SP El & vitvaru service finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. SP El & vitvaru service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SP El & vitvaru service har haft sedan 2003-04-03. SP El & vitvaru service har funnits sedan och 2003-04-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SP El & vitvaru service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-31843.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

SP El & vitvaru service har idag 561004-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SP El & vitvaru service

Reparationer av vitvaror, elreparationer, elinstallationer, försäljning av nya och begagnade vitvaror.

I SP El & vitvaru service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Sven Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .