PP Rallarservice

Gävleborgs län

Information

PP Rallarservice är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som PP Rallarservice finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PP Rallarservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-09-11.

PP Rallarservice som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-10-19. Men sedan 1996-01-01 så har PP Rallarservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PP Rallarservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 026-251818.

Sandviken arbetar för att verksamheter som PP Rallarservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PP Rallarservice. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Konsult, säkerhet och entreprenad som vänder sig mot transportsektorn, fastighetssektorn. Entreprenader inom transport och byggsektorn. Försäljning och utbildning inom ovanstående områden.

Firmatecknare för PP Rallarservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PP Rallarservice och det är följande personer, Persson, Pär Torsten som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PP Rallarservice är 570111-XXXX.