Peters Rörelsecenter

Gävleborgs län

Information

570505-XXXX är organisationsnummer för bolaget Peters Rörelsecenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peters Rörelsecenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Peters Rörelsecenter finns i.

Peters Rörelsecenter har varit registrerat sedan 1993-02-11 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peters Rörelsecenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Peters Rörelsecenter är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Peters Rörelsecenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peters Rörelsecenter så kan ni göra det på telefon genom 026-252428 eller genom brev på följande adress:

Undervisning i rörelse såsom rörelsemedvetenhet, tai chi och rörelseträning.

Det finns olika personer som har en koppling med Peters Rörelsecenter och det är Tonelid, Peter Olof som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,