IT's Service Comfortbuss & Meckit

Gävleborgs län

Information

570530-XXXX är organisationsnummer för bolaget IT's Service Comfortbuss & Meckit. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IT's Service Comfortbuss & Meckit är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som IT's Service Comfortbuss & Meckit finns i.

IT's Service Comfortbuss & Meckit har varit registrerat sedan 1985-11-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IT's Service Comfortbuss & Meckit så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

IT's Service Comfortbuss & Meckit är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för IT's Service Comfortbuss & Meckit är följande:

Vill ni komma i kontakt med IT's Service Comfortbuss & Meckit så kan ni göra det på telefon genom 026-272525 eller genom brev på följande adress:

Persontransporter med minibuss samt motorservice och industrihantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med IT's Service Comfortbuss & Meckit och det är Törnqvist, Ingemar Conny som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,