Myre Människor

Gävleborgs län

Information

Myre Människor är en verksamhet som finns i Sandviken. I Myre Människor finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ramqvist, Liselotte Cecilia som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Myre Människor så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Myre Människor på telefon 0290-37614.

Ett familjeföretag och kulturkollektiv. Vi skräddarsyr sceniska program för olika ändamål. Ddriver Myre teater där vi sätter upp föreställningar och konserter. Framträder som skådespelare, berättare och musiker. Skriver dramatik och andra texter. Skapar och arrangerar musik. Tar regi- och körledarupdrag. Ger sång och musiklektioner. Gör inspelningar och tar ljudtekniska uppdrag. Skapar affischer och andratryck till kulturutövare. Driver teaterns servering och butik.

Idag är Myre Människor av bolagstypen Enskild firma.

Myre Människor är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Myre Människor innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-03 och Myre Människor är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Myre Människor så är det följande:

Myre Människor har 570819-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.