Dr. Inge Svenningsson Consulting

Gävleborgs län

Information

571008-XXXX är organisationsnummer för företaget Dr. Inge Svenningsson Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dr. Inge Svenningsson Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Dr. Inge Svenningsson Consulting finns i.

Dr. Inge Svenningsson Consulting har varit registrerat sedan 2008-07-23 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dr. Inge Svenningsson Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-09-04.

Dr. Inge Svenningsson Consulting är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Dr. Inge Svenningsson Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dr. Inge Svenningsson Consulting så kan ni göra det på telefon genom 026-258471 eller genom brev på följande adress:

Teknisk konsultverksamhet inom industriteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Dr. Inge Svenningsson Consulting och det är Svenningsson, Bertil Inge Christer som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,