AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering är ett av dem. Statusen för AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering är att Bolaget är aktivt.

AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering är ett Enskild firma och skapades 1997-08-18. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering ska trivas.

AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Kvalitets- och organisationsutveckling, handledning och utbildning inom hälso och sjukvårds omsorg. Information, utbildning och psykiatrisk omvårdnad angående sekter inom skola och allmänhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-622227.

.

De som är på något sätt har med AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering är Boström, Eva Kristina som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AKILLES - Kvalitetsutveckling och utvärdering har 571206-XXXX som sitt organisationsnummer.