Naturligt & Vis i Åttersta

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Naturligt & Vis i Åttersta är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Naturligt & Vis i Åttersta är ett av dem. Statusen för Naturligt & Vis i Åttersta är att Bolaget är aktivt.

Naturligt & Vis i Åttersta är ett Enskild firma och skapades 1995-11-28. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Naturligt & Vis i Åttersta ska trivas.

Naturligt & Vis i Åttersta är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Ekologisk odling av grönsaker, kryddväxter, bär och frukter, försäljning och förädling av ovanstående, kurser inom personlig utveckling och babymassage, målning av hantverk samt textning, kontorsservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Naturligt & Vis i Åttersta är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Naturligt & Vis i Åttersta och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Naturligt & Vis i Åttersta så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-37225.

.

De som är på något sätt har med Naturligt & Vis i Åttersta är Kalk, Andrea som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Naturligt & Vis i Åttersta har 580128-XXXX som sitt organisationsnummer.