LT Ventilation och Energi Controler

Gävleborgs län

Information

LT Ventilation och Energi Controler är ett företag som finns i Sandviken. I LT Ventilation och Energi Controler finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tägtström, Lars Erik som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LT Ventilation och Energi Controler så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LT Ventilation och Energi Controler på telefon 026-273898.

Konsultverksamhet inom ventilation och energibranschen. Ventilation och energiutredningar och inventeringar. Utbildning och utbildningsutveckling inom ventilation och energibranschen. Montage, injustering och projektering inom ventilationsbranschen.

Idag är LT Ventilation och Energi Controler av bolagstypen Enskild firma.

LT Ventilation och Energi Controler är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LT Ventilation och Energi Controler innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och LT Ventilation och Energi Controler är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LT Ventilation och Energi Controler så är det följande:

LT Ventilation och Energi Controler har 580202-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.