Sandvikens Floating

Gävleborgs län

Information

590201-XXXX är organisationsnummer för företaget Sandvikens Floating. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandvikens Floating är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Sandvikens Floating finns i.

Sandvikens Floating har varit registrerat sedan 2001-03-28 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandvikens Floating så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sandvikens Floating är och det finns flera bolag i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Sandvikens Floating är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sandvikens Floating så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Mental kroppsvård. Floating, flyter i en tank med saltvatten, handlar om avslappning av muskler och hjärna.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandvikens Floating och det är Eriksson Gabrielsson, Rigmor Annika som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,