Andersén Fälttävlanscentrum

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Enskild firma som heter Andersén Fälttävlanscentrum. Det finns flera företag som liknar Andersén Fälttävlanscentrum i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Andersén Fälttävlanscentrum är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-05-02 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2000-04-04 så har Andersén Fälttävlanscentrum varit registrerat och sedan 2000-05-15 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Andersén Fälttävlanscentrum och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Andersén Fälttävlanscentrum så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Andersén Fälttävlanscentrum så kan ni göra det på 070-3976942.

Träningsanläggning för ryttare och hästar. Uppfödning och försäljning av hästar, kiosk, bed and breakfast, försäljning av ridsportartiklar, förmedling av begagnad häst- och ridutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersen, Margareta Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Andersén Fälttävlanscentrum har 590610-XXXX som sitt organisationsnummer.