Gysinge Hantverk

Gävleborgs län

Information

Gysinge Hantverk hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Gysinge Hantverk finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Gysinge Hantverk tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Gysinge Hantverk har haft sedan 2008-01-11. Gysinge Hantverk har funnits sedan och 2008-01-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gysinge Hantverk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0291-21005.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Gysinge Hantverk har idag 591218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gysinge Hantverk

Kommissionsförsäljning av slöjd och konsthantverk, smideskurser, utställningar, evenemang som typ prova på hantverk. guidningar, lättare catering till kursverksamheten.

I Gysinge Hantverk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfgren, Ulla Birgitta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .